Riktig god jul, historielærer!

blackboard-board-boxes-1303090

Vi håper du har senket skuldrene, ryddet pulten og vasket kaffekoppen. Vi håper du legger beina høyt og nyter et velfortjent avbrekk fra rettebunker, elevsamtaler og undervisning. Vi håper de siste julegavene er kjøpt inn og at romjulslektyren ligger klar på sofabordet.

Vi håper du får en riktig så god jul, historielærer.

2 tanker om “Riktig god jul, historielærer!

 1. Hei!

  Jeg er lærer ved en videregående skole og bruker perspektiver historie. Det er et fantastisk nettsted. Jeg mener at jeg så at dere hadde et opplegg for å ha utstilling som vurderingssituasjon i historiefaget. Stemmer det? Eventuelt går det å få det tilsendt hvis dere har det?

  Med vennlig hilsen
  Randi Kvernmo
  Tlf: 74 17 93 10
  Fra: Perspektiver [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Sendt: onsdag 19. desember 2018 11:00
  Til: Randi Kvernmo
  Emne: [New post] Riktig god jul, historielærer!

  marilutcherathguren posted: » Vi håper du har senket skuldrene, ryddet pulten og vasket kaffekoppen. Vi håper du legger beina høyt og nyter et velfortjent avbrekk fra rettebunker, elevsamtaler og undervisning. Vi håper de siste julegavene er kjøpt inn og at romjulslektyren ligger kl»

  • Hei, Randi! Jeg er veldig usikker på hvilket opplegg du sikter til, men har vi laget noe slikt ligger det her på bloggen et sted. Hilsen Mari

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s