Historiekveld 2015, Oslo 28. mai

Vi arrangerte historiekveld i Oslo, 28. mai.
Dette var en kveld med flere spennende parallellsesjoner, fagdidaktikk og sosialt samvær.

Foredragene fra kvelden:

 

Programmet ser du under, og du kan laste det ned her: historiekveld_2015

inv_histkveld

Om foredragsholderne:

Pål Lundberg

Pål Lundberg har over ti års erfaring fra skolen. I tillegg til å være utdannet adjunkt har han en mastergrad i skriving som grunnleggende ferdighet. Han er også medlem av det nasjonale vurderingspanelet som vurderer de nye læringsstøttende prøvene i skriving, der han også har kurset lærere i hvordan vurdere disse prøvene.

Nora Elise Hesby Mathe

Nora er stipendiat ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning ved Universitetet i Oslo og arbeider for tiden med doktorgradsprosjektet «Focus on Use and Understanding of Concepts in Social Studies Teaching and Learning». Nora har tidligere arbeidet flere år i videregående skole

Harald Eriksen
Harald har undervist i flere år ved Elvebakken videregående skole i Oslo. Han er nå stipendiat ved Instituttet for lærerutdanning og skoleforskning ved Universitetet i Oslo.

Han har også erfaring med norskundervisning fra Den internasjonale sommerskolen ved Universitetet i Oslo, som litteraturkritiker og som medlem av eksamensnemd for lokalt gitt eksamen.

Karsten Korbøl

Karsten har i mange år arbeidet som lektor ved Hartvig Nissen vgs. i Oslo, men er nå universitetslektor ved Institutt for lærerutdanning og skoleforskning ved Universitetet i Oslo. Karsten jobber også i Fritt ord blant annet med historiekonkurransen «Min familie i historien».

Ane Bjølgerud Hansen

Ane er utdannet lektor og jobber ved Elvebakken videregående skole. Hun underviser i historie og engelsk. Ane er også en av forfatter av Perspektiver.

Inger Hilde Killerud

Inger Hilde har master i historie fra Universitetet i Oslo og jobber som lektor ved Frogn videregående skole, Akershus. Hun er også en av forfatterne av Perspektiver.

Anders H. Nes

Anders jobber i Gyldendal Undervisning og  er redaktør for historieverket Perspektiver.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s