Bli kjent med Perspektiver

begge omslag_persp
Trenger du et vurderingseksemplar av Perspektiver? Send oss en mail på perspektiver@gyldendal.no !

Perspektiver er et læreverk i historie for Vg2/Vg3 og påbygging som kombinerer god historiefaglig formidling med et økt fokus på elevens læring. Læremidlet tilbyr en rekke nye ressurser i historiefaget både i bok og digitalt. 

Verket har blitt tatt svært godt i mot på en rekke skoler over hele landet, og er nå etablert i historieundervisningen for mange elever. Tilbakemeldingene etter ett års bruk er veldig positive.

Snarveier:

Årets vakreste bok

Perspektiver har også vunnet prisen «Årets vakreste bok» i kategorien «Lærebok», og juryens begrunnelse lød:

Omslaget på dette historieverket for videregående skole er dempet, og portrettene i svart/hvitt pirrer nysgjerrigheten. Omslagets innside har innbrett foran og bak. Disse består av fotocollager som spiller på historiefagets bredde både geografisk, kulturelt og tidsmessig. Dette samsvarer godt med bokens tittel. Det er lagt stor vekt på å skape interesse for faget og boken gjennom førsteinntrykket. Læreverket er omfattende, og svært godt organisert. Det er tydelig inndelt i seksjoner, også visuelt. Hvert kapittel innledes med et dobbeltoppslag som i tekst og bilder presenterer kapitlets tema på en vakker måte. Det er lagt stor vekt på bildematerialet gjennom hele verket. Det er variert og mangfoldig og består av kunstreproduksjoner, fotografier, kart og tabeller. Dette er et uvanlig gjennomarbeidet og vakkert læreverk.

Du kan lese mer om juryens begrunnelse for valget her: http://fabelaktigformidling.no/artikkel/visuelle-verktoy-for-klasserommet

 

Vi håper også du har lyst til å finne ut hvordan Perspektiver kan gi deg nye innfallsvinkler til arbeidet med historiefaget.

www.gyldendal.no/vgs/perspektiver finner du bestillingsinformasjon om Perspektiver.

Ta kontakt med oss på perspektiver@gyldendal.no og vi lover at vi skal gi deg den oppfølgingen du har behov for. Vi kan tilby skolebesøk, veiledning og ekstra ressurser som hjelper deg å få mest mulig ut av Perspektiver.

 

FAKTURA-LOGO

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s