Noe vi kan hjelpe deg med?

Det er underlige tider, og vi forstår det kan være utfordrende å lage undervisningsopplegg til elevene i alle disse timene som utgår. Om vi kan hjelpe til med dette, gjør vi gjerne det, og vi har mange tips og ferdige opplegg liggende her på Perspektiver-bloggen det kan være mulig å bruke.

Er det noe du savner, eller trenger du innspill, ideer eller tips til andre emner i historiefaget, må du selvfølgelig bare ta kontakt. Vi bidrar gjerne!

Kontakt oss på perspektiver@gyldendal.no

Hilsen oss i Perspektiver

2 tanker om “Noe vi kan hjelpe deg med?

  1. Hei Lurer på om vi får gratis tilgang til smartbok Perspektiver, lærere og elever, i disse tider.

    Mvh Olga Salomonsen, Historielærer ved Etterstad videregående skole ________________________________ Fra: Perspektiver Sendt: tirsdag 17. mars 2020 15:00 Til: Olga Salomonsen Emne: [New post] Noe vi kan hjelpe deg med?

    marilutcherathguren posted: «Det er underlige tider, og vi forstår det kan være utfordrende å lage undervisningsopplegg til elevene i alle disse timene som utgår. Om vi kan hjelpe til med dette, gjør vi gjerne det, og vi har mange tips og ferdige opplegg liggende her på Perspektiver-«

    • Hei, Olga! Smartbok vil bli åpnet for gratis bruk frem til sommeren, i løpet av dagen i dag. Vi legger ut info her så fort det er klart! Vennlig hilsen Mari

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s