Stort engasjement og gode samtaler!

Tusen takk til alle som deltok på gårsdagens historiekveld i Oslo, og ikke minst takk for stort engasjement i samtalene om voldens historie og om historiefagets fremtid. Sistnevnte lover godt med tanke på fagfornyelsen som snart er på trappene. Det er viktig at det blir lyttet til erfarne fagfolk i arbeidet som skal gjøres!

Facebook-gruppen «Lytt til erfarne fagfolk» er opprettet, så meld deg inn og bidra i diskusjonene de neste årene. Mer informasjon, samt problemstillinger fra Karsten Korbøls foredrag vil snart komme på plass.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s