Fullt hus, kongelige nei og rød løper!

rod-loper

Tusen takk til alle som deltok på gårsdagens historiekurs! Det ble en veldig hyggelig kveld med god stemning og ikke minst imponerende opptredener på den røde løperen. Historielærere kan tydeligvis dette!

Vi vil de neste ukene legge ut ulike opplegg her på bloggen, både tilknyttet historiekvelden og den kommende «Perspektivers kildepakke». Allerede nå kan du laste ned dialogduken «Kongens nei-spesial» (dialogduker_kongensnei), «Kort og godt, Kongens nei» (kortoggodtperspektiver_kongensnei), samt «Perspektivers kildevettregler» (kildevett_a3).

Tusen takk for en hyggelig kveld!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s