Perspektiver vant gull

åretsvakreste åretsvakreste2

Grafill har kåret årets vakreste bøker, og Perspektiver vant gull i kategorien lærebok.

Juryens sier:

Omslaget på dette historieverket for videregående skole er dempet, og portrettene i svart/hvitt pirrer nysgjerrigheten. Omslagets innside har innbrett foran og bak. Disse består av fotocollager som spiller på historiefagets bredde både geografisk, kulturelt og tidsmessig. Dette samsvarer godt med bokens tittel. Det er lagt stor vekt på å skape interesse for faget og boken gjennom førsteinntrykket. Læreverket er omfattende, og svært godt organisert. Det er tydelig inndelt i seksjoner, også visuelt. Hvert kapittel innledes med et dobbeltoppslag som i tekst og bilder presenterer kapitlets tema på en vakker måte. Det er lagt stor vekt på bildematerialet gjennom hele verket. Det er variert og mangfoldig og består av kunstreproduksjoner, fotografier, kart og tabeller. Dette er et uvanlig gjennomarbeidet og vakkert læreverk.

Vi er svært glade, og takker forfatterne, designer Hanne Dahl, bilderedaktør Anne Stuhaug og alle som har gjort Perspektiver til det den er. Også en stor takk til alle som har kommentert både form og innhold etter å ha tatt Perspektiver i bruk, vi setter pris på alle innspill og kommentarer som kan gjøre bok og digitale ressurser enda bedre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s