Takk for fin fagdag i Stavanger!

Tore Skeie i Bispekapellet

Mandag var det klart for et nytt kurs i Perspektivers kursrekke denne våren. Dagen startet i Bispekapellet, med et foredrag fra Tore Skeie. Vi takker for en fin dag og for veldig gode tilbakemeldinger!

2 tanker om “Takk for fin fagdag i Stavanger!

  1. Takk for en fin kursdag. Det virker som et imponerende og grundig gjennomtenkt læreverk dere har satt sammen. Jeg skulle så gjerne ønske at min skole hadde midler til å kjøpe inn hele klassesett av både smartbok og den analoge varianten, for dette virket veldig spennende. Jeg gleder meg til 25. mai da jeg mottar et eksemplar på jobb. Selv om jeg kanskje ikke får nok til elevene mine, så håper jeg å benytte meg av noen av idèene i læreverket deres i min egen undervisning.

    … og så er det alltid artig med voksne som spiser smågodt 😉

  2. Tusen takk for veldig fin tilbakemelding! Det var hyggelig å høre at du hadde en bra dag! Vi hadde en veldig fin dag, det er alltid gøy å møte så mange engasjerte historielærere 🙂

    MVH

    Ellen-Marie, Anders og Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s