God og velfortjent sommerferie, historielærer!

Muntlig eksamen er unnagjort, karakterene er satt, vurderingene er gitt, elevene er sendt ut i verden – noen for godt, andre vender tilbake i august. Sommeren står for døren, og det er på tide å ta ferie. Den er garantert velfortjent!

Vi har lyst til å takke for alle henvendelsene, tilbakemeldingene og invitasjonene vi har mottatt de få ukene vi har vært «online» med Perspektiver. Vi håper også dere klikker inn på disse sidene igjen til skolestart, da vil dere finne nye tips og opplegg til bruk i undervisningen.

Vi gleder oss veldig til alle skolebesøkene vi skal gjennomføre det neste skoleåret!

Foto: Rolf Støa/Gyldendals arkiv

God ferie!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s