Bruk film og bilder som kilder!

 Perspektiver er mer enn en lærebok. Den vil også foreligge som Smartbok, og du kan også velge en mer tradisjonell nettkomponent. Felles for begge versjonene er at vi ønsker å utnytte mulighetene som finnes i en nettløsning. Dette vil gjøre læremidlet Perspektiver til langt mer enn en tekstbasert lærebok, og det vil gi nye innganger til faget. Historien og historiefaget er levende, og det vil vi vise med Perspektiver.

For å få til dette samarbeider vi blant annet med Scanpix og Aftenposten. Det har gitt oss tilgang til en rekke nye kilder i faget. Vi tror dette samarbeidet kan gi både elev og lærer flere valgmuligheter i undervisningen og på den måten tilby nye innfallsvinkler og ja, nye perspektiver.

For mer informasjon om Smartbok, se www.smartbok.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s